Vakantie

Het was op zijn mist gezegd een eigenaardige vakantie. We moesten dan wel niet werken, het was toch niet gelijk normaal.

Door de Corona-toestanden was onze reis naar Denemarken al in het voorjaar geannuleerd. Spijtig maar helaas, niets aan te doen.

Dus hadden we een weekje Ardennen en een mid-week in Limburg geboekt. En voor het eerst in al die jaren hebben we te maken gekregen met een dubbelboeking. In de Ardennen (nu nog een gelukt dat het niet op een buitenlandse reis is gebeurd, dan rij je niet zo snel terug naar huis). Nu ja, het leek toch een erg druk dorpje, met veel toeristen, dus misschien was dit nog wel een geluk bij een ongeluk.

Het mid-weekje Limburg viel best mee, we hebben een fietstocht gedaan (en waren daarbij een beetje te optimistisch over onze conditie, maar alles is goedgekomen en we hebben het gehaald), we hebben enkele wandelingen gedaan, we hebben marshmellows geroosterd boven de vuurschaal om s’mores te maken (een geroosterende marshmellow tussen 2 koekjes met chocolade), we speelde gezelschapsspelletjes en lazen boeken. Een beetje hetzelfde als thuis dus, maar dan op een ander :-). We grapten wel eens dat vakantie nu gewoon “wandelen op een ander” was.

Maar goed, we hebben vakantie gehad, we hebben kunnen uitrusten, veel, veel gelezen (meer later) .

Ondertussen zijn we terug aan het werk. Vooral van thuis. Het is wennen, om er terug in te komen.

Het is ook wennen aan terug verstrengde maatregelen.

Maar we geraken er wel.

Plaats een reactie